2011-02-14 15:09Pressmeddelande

Inbjudan: Spårvagnsstädernas årsstämma och finansieringsseminarium

null

Spårvagnsstädernas årsstämma kombineras i år med ett seminarium som är det första steget i det som planeras bli ett viktigt fokus för Spårvagnsstädernas verksamhet framöver: Att underlätta investeringar i spårväg.

Press är välkomna på lunchen och det efterföljande seminariet om finansiering. Kontakter förmedlas även för intervjuer med den nyvalda styrelsen (notera gärna intresse vid anmälan).

Tid: Onsdag 16 mars 2011 kl. 10.00 – 16.00

Plats: Palace, Södra Hamngatan 2 (Brunnsparken)(nära Centralstationen), Göteborg

 

Program;

10:00-12:00 Spårvagnsstädernas årsstämma (endast öppet för medlemmar)

12:00-13:00 Lunch

13:00-16:00 Seminarium: Finansiering av spårvägsinvesteringar

 

För detaljerat program och registrering följ länken nedan;

 

http://www.sparvagnsstaderna.se/evenemang/sparvagnsstadernas-arsstamma-och-finansieringsseminarium

Välkommen!

 

Spårvagnsstäderna arbetar för att det ska bli lättare att bygga spårvägar. Organisationen förmedlar kunskap och främjar samarbete om spårvägsprojekt.

Medlemmar är kommuner, trafikhuvudmän, företag och intresseorganisationer. Spårvagnsstäderna vill underlätta finansieringen och förenkla regelverket för att bygga och driva spårväg.

Spårvagnar är miljövänliga och effektiva. De är bekväma för resenären och skapar attraktiva städer.  


Om Spårvagnsstäderna

Spårvagnsstäderna arbetar för att det ska bli lättare att bygga spårvägar. Organisationen förmedlar kunskap och främjar samarbete om spårvägsprojekt. Medlemmar är kommuner och regionala kollektivtrafikmyndigheter. Föreningen välkomnar även företag och intresseorganisationer som associerade medlemmar. Spårvagnsstäderna vill underlätta finansieringen och förenkla regelverket för att bygga och driva spårväg. Spårvagnar är miljövänliga och effektiva. De är bekväma för resenären och skapar attraktiva städer.


Kontaktpersoner

Hans Cruse
Kanslichef
Hans Cruse