2013-03-27 10:41Pressmeddelande

Dokumentation: Spårvagnsstädernas årsmöteskonferens 2013

null

Spårvagnsstädernas årsmöteskonferens den 7 och 8 mars 2013 började med årsmötesförhandlingar som leddes av Birgitta Dahl, riksdagens före detta talman och tidigare miljö- och energiminister. Detta följdes av en två dagars konferens som rörde spårvägens roll i den moderna staden.

Ett referat från konferensen för fri publicering finns nu på Spårvagnsstädernas webbplats på länken nedan;


http://www.sparvagnsstaderna.se/pressrum/dokumentation-arsmoteskonferens-2013

 

Spårvagnsstäderna arbetar för att det ska bli lättare att bygga spårvägar. Organisationen förmedlar kunskap och främjar samarbete om spårvägsprojekt.

Medlemmar är kommuner och regionala kollektivtrafikmyndigheter. Föreningen välkomnar även företag och intresseorganisationer som associerade medlemmar. Spårvagnsstäderna vill underlätta finansieringen och förenkla regelverket för att bygga och driva spårväg.

Spårvagnar är miljövänliga och effektiva. De är bekväma för resenären och skapar attraktiva städer.


Om Spårvagnsstäderna

Spårvagnsstäderna arbetar för att det ska bli lättare att bygga spårvägar. Organisationen förmedlar kunskap och främjar samarbete om spårvägsprojekt. Medlemmar är kommuner och regionala kollektivtrafikmyndigheter. Föreningen välkomnar även företag och intresseorganisationer som associerade medlemmar. Spårvagnsstäderna vill underlätta finansieringen och förenkla regelverket för att bygga och driva spårväg. Spårvagnar är miljövänliga och effektiva. De är bekväma för resenären och skapar attraktiva städer.


Kontaktpersoner

Hans Cruse
Kanslichef
Hans Cruse