2012-11-06 12:10Pressmeddelande

Årets lobbyist 2012

null

Varje år utser tidningen Resumé den organisation som under året varit mest framgångsrik i sin opinionsbildande verksamhet.

 

I år är Spårvagnsstäderna nominerade - tillsammans med bl.a. Majblomman, IOGT och Lärarnas Riksförbund.

Vinnaren utses den 14 november.

 

Läs mer på Resumés hemsida:

http://www.resume.se/nyheter/pr/2012/11/05/dags-att-utse-arets-lobbyist-2012/

 

Spårvagnsstäderna arbetar för att det ska bli lättare att bygga spårvägar. Organisationen förmedlar kunskap och främjar samarbete om spårvägsprojekt.

Medlemmar är kommuner och regionala kollektivtrafikmyndigheter. Föreningen välkomnar även företag och intresseorganisationer som associerade medlemmar. Spårvagnsstäderna vill underlätta finansieringen och förenkla regelverket för att bygga och driva spårväg.

Spårvagnar är miljövänliga och effektiva. De är bekväma för resenären och skapar attraktiva städer.


Om Spårvagnsstäderna

Spårvagnsstäderna arbetar för att det ska bli lättare att bygga spårvägar. Organisationen förmedlar kunskap och främjar samarbete om spårvägsprojekt. Medlemmar är kommuner och regionala kollektivtrafikmyndigheter. Föreningen välkomnar även företag och intresseorganisationer som associerade medlemmar. Spårvagnsstäderna vill underlätta finansieringen och förenkla regelverket för att bygga och driva spårväg. Spårvagnar är miljövänliga och effektiva. De är bekväma för resenären och skapar attraktiva städer.


Kontaktpersoner

Hans Cruse
Kanslichef
Hans Cruse